5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranşehir belediye meclis toplantısı

Viranşehir ilçe Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Emrullah Cin başkanlığında yapılan toplantıya belediye meclis üyeleri, Belediyespor klüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.

Toplantıda spor kulüplerine yapılan yardım tartışıldı. Meclis toplantısına katılan Belediyespor Başkanı Hamdullah Orman ve futbolcular belediyenin kulüplere katkısını artırması gerektiğini söyledi. Belediye Başkanı Emrullah Cin ise, kulüplerin yanında olduklarını ve sonuna kadar onlardan desteklerini kesmeyeceklerini belirterek, spor kulübünün de kendilerine başarı sözü vermelerini istedi. Belediye Başkanı Emrullah Cin, "Sizden isteğimiz başarılı olmanız. Futbol üç neticeli bir spor fakat ben sizden adınızı duyurmanızı istiyorum. Şampiyon olmazsanız bile herkes, bu başarı Viranşehir Belediyespor’undur diyebilsin. Mesela ligi hiç gol yemeden bitirebilirsiniz. Biz hep sizinleyiz fakat sizden başarı bekliyoruz. Bize başarı sözü vermenizi istiyoruz" dedi.

Belediyespor Başkanı Orman, başarılı olacaklarına inandıklarını ve yeni transferlerle kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi. Orman, ayrıca Viranşehir'de alt yapıya önem verdiklerini ve bir çok genci spora kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Belediyespor kalecisi ise söz alarak şampiyon olacaklarına söz verdi. Süper amatör ligde mücadele eden Viranşehir Belediyespor bu yıl 8 transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi. Belediyespor, hedefini şampiyonluk olarak açıkladı.

Belediye Meclis toplantısı imar planı ile devam etti. Belediyenin Keleşabdioğlu Mahallesi’ndeki boş duran arazisinin değerlendirilmesi için meclis üyelerinin görüşleri alındı. Belediyemizin arazisinin nasıl değerlendirilmesi gerektiği konusunda detaylı bilgi çıkarılması için komisyon kuruldu. Komisyonun kararından sonra arazinin değerlendirilmesi için oylama yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 13:03:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?