5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranşehir hizmet binası açıldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde terör örgütü PKK elebaşı Öcalan lehine sık sık sloganlar atıldı.

Viranşehir Belediyesi tarafından geçen yıl Nisan ayında temelini atılan hizmet binası görkemli bir açılışla hizmete girdi. Eski Urfa Caddesi üzerinde bulunan hizmet binasının açılışına; Demokratik Toplum Partisi (DTP) Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici'nin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen DTP'li belediye başkanları ile terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan da katıldı. Düzenlenen açılış töreninde terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine sık sık slogan atıldı.

Açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, on yıldır Viranşehir'de halkın hizmetçisi olduğunu ve bu süre içinde yapılan tüm başarılı işlerin sahibinin halk, başarısız işlerin sahibinin de kendisi olduğunu belirtti. Cin, "Viranşehir'de 1999 yılında halkın iktidara gelmesi ile birlikte çok şey değişti. Biz iktidara geldiğimizde iki yıllık maaş alamayanlar vardı. Belediyenin bazı araçlarına haciz gelmişti. Belediye adeta bir borç batağı içindeydi. İlk yılki gelirimiz 48 milyardı, harcamalarımız ise sadece belediye personelinin maaşı 49 milyar tutuyordu. Belediye başkanı ilk ay maaş almadı. Tüm geliri personelimize dağıttık. Daha sonra gücümüzü halkımızdan alarak, çalışmaya başladık. Belediyemizi borçtan temizledik ve büyük projelerimizi hayata geçirdik" dedi.
Konuşma ve açılışın ardından Kürt sanatçılar

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 14:54:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?