5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranşehir kent konseyi toplandı

Viranşehir ilçesinde Kent konseyi toplantısı yapıldı.

İlçenin sorunlarının tartışıldığı toplantıya Viranşehir Kaymakamı Ogün Bahadır ilk defa katıldı.

Toplantıya Viranşehir Kaymakamı Ogün Bahadır, Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, DTP ilçe başkanı Adnan Etli, Ticaret Odası Başkanı Münir Öztürk, İlçe Tarım Müdürü Siraç Yolcu, CHP ilçe Başkanı Ramzi Taylan, Bakkallar Odası Başkanı Eyüp Kuranlıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nayıf Aslan, Belediye Meclis Üyeleri, Engelliler Derneği temsilcisi, mahalle muhtarları ve bir çok vatandaş katıldı.

İlçe sorunlarının tartışıldığı, ilçenin geleceği ile ilgili kararların alındığı ve ilçedeki kamu kurumlarının faaliyetlerinin aktarıldığı toplantıya, İlçe kaymakamı Ogün Bahadır ilk kez katıldı. Toplantı, divanın oluşturulmasının ardından Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin'in faaliyetlerini anlatması ile devam etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, Kent Konseyinin aldığı kararlar kapsamında çalışmaların sürdüğünü belirtti. Cin, devam eden çalışmalar konusunda kent konseyine bilgi verdi.

Viranşehir Kaymakamı Ogün Bahadır da çalışmalar kapsamında Karacadağ'da 30 dönümlük bir arazinin ve Eyyüp Nebi Beldesi kavşağından Viranşehir'e kadar olan kısmın ağaçlandırılacağını belirtti.

Bahadır, "Öncelikle geç kaldığım için sizlerden özür diliyorum. Doğru şimdiye kadar bu toplantıya katılmadım. Bazı nedenler vardı. Ama katıldıktan sonra çok yararlı bir toplantı olduğunu gördüm. Bundan sonra ben ve bana bağlı tüm kurumlar ile bu toplantılara katılacağım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 18:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?