5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranşehir parkları yenileniyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi ilçede bulanan 20 parka çeşitli spor aletleri yaptırdı. Belediye çocuk oyun gruplarını da yeniledi.

Belediye ilçede bulunan 20 parka çeşitli spor aletleri yaptırdı. Belediye Park Bahçe ekipleri ilçedeki tüm parklarda bulunan çocuk oyun gruplarını da yeniledi.

Belediye asfalt, kanalizasyon, içme suyu, çevre temizleme ve düzenleme, kültür ve sanat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçenin birçok yerinde çalışmalar tam gaz devam ederken, parkların tümü tadilattan geçirildi. İlçede bulunan 20 parka spor ve kondisyon aletleri yerleştiren belediye, tüm parklardaki oyun gruplarını değiştirdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Park Bahçe Müdürü Hıdır Kılıçarslan, "Parklarımızın çoğunda çocuk oyun grupları yıpranmıştı. Bunlar yaralamalara neden olabilirdi. Biz bu tür bir olayın yaşanmaması için tüm oyun gruplarını yeniledik. Vatandaşlarımızın parklarımızda sportif aktivitelerde bulunabilmesi için 20 parkımıza kondisyon aletleri yerleştirdik" diye konuştu.

Kılıçarslan, parklara 125 adet oturma bankı da yerleştirdiklerini söyledi. Çocuklar ise kondisyon aletlerinden memnun olduklarını belirterek, kol ve bacak geliştirme ve yürüyüş aletlerinden oluşan kondisyon aletlerini kullanıyorlar. Çocuklar, Belediyeye teşekkür ederek, "Belediyemizi seviyoruz. Bu araçlarla spor yapıyoruz. Parklarımız çok güzel" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 15:06:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?