5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranşehir temizleniyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçe Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası sürüyor. Belediyenin başlattığı temizlik kampanyasına halk da destek veriyor.


Viranşehir ilçesinde temizlik kampanyası çerçevesinde Ceylanpınar, Karacadağ ve Vatan Caddeleri temizlendi. Kampanya çerçevesinde aralarında Belediye Başkanı Emrullah Cin, DTP İlçe Başkanı Adnan Etli, Belediye meclis üyeleri, belediye çalışanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş, ellerine süpürge ve çöp poşeti alarak Ceylanpınar, Karacadağ, Urfa ve Vatan caddelerinde temizlik yaptı.
Göreve geldiklerinden bu güne kadar tüm birimleri ile aynı işi yaptığını ifade eden Belediye Başkanı Emrullah Cin, "Daha temiz, daha yaşanılır ve Avrupa kentlerini aratmayacak kadar temiz bir Viranşehir için çalışıyoruz. Biz göreve geldiğimizden beri tüm birimleriz ile aynı işi yapıyoruz. İşimiz sadece koltukta oturup emir vermek değildir. Bugün burada ilçe başkanımız, müdürlerimiz, halkımız ile beraber temizlik işinde çalışan arkadaşlarımızın görevini yapıyoruz. İş iştir ve iş yapma bilinci ile hareket ediyoruz. Amacımız Viranşehir'e hizmettir. Viranşehir başka şehirlerle değil kendisi ile yarışacak" dedi.


Viranşehirlilerin özlem duyduğu kenti oluşturduklarını kaydeden Başkan Emrullah Cin, kampanyaya destek sunan herkese teşekkür etti.

..
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 10:34:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?