5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranşehir'de 2 PKK'lı yakalandı

Viranşehir ilçesinde, terör örgütü PKK'ya eleman temin ettiği iddia edilen bir kişi ile örgütün propagandasını yapan bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Van'da güvenlik güçlerine teslim olan teröristin kendisini örgüte gönderen kişinin Viranşehir Demirel Mahallesi'nde oturan S.E. olduğunu belirtmesi üzerine Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsı takibe aldı. Şanlıurfa ve Viranşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle S.E.'nin evine operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanarak gözaltına alınan S.E., emniyete götürüldü.

Öte yandan, Viranşehir'de Nevruz'da düzenlenen izinsiz gösteride terör örgütünü simgeleyen bez parçaları taşıyan ve örgütün propagandasını yapan A.A. da, Viranşehir ilçesinde düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Polisteki ifadesi tamamlanan A.A., sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 19:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet kızılboga IP: 88.225.215.xxx Tarih : 27.10.2008 14:06:23

ben pkk yandaşlarını knıyorum ve onlara şöyle seslen mek istiyorum eyyyyy pkk cılar siz o molotof kokteylerle ne yapiyorsunuz hepimiz kardeşiz lutfen bu lanet olası teröru durdurunuz hepimiz birleşelim ve ABD devletine karşi gucumuzu gösterelim bu yorumu lutfen başbakanımız recep tayip erdogan na iletilsin NE MUTLU TURKUM DİYENE ,