5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranşehir'de açık havada sinema keyfi

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediyesi alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra kültürel çalışmalarını da sürdürüyor. Sinema sezonunu kapatan Belediye parklarda açık hava sineması ile halka hizmet veriyor.

Viranşehir Belediyesi kanalizasyon, su ve taş döşeme ve asfaltlama çalışmalarının yanında kültürel çalışmalarını da sürdürüyor. Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde bulunan sinema aktivitesini parklara taşıdı. İlçemizde bulunan 16 mahallenin tamamında yaz mevsimi boyunca parklarda halka açık hava sineması hizmeti verilecek. Açık hava sinemasına ilk olarak Keleşabdioğlu mahallesinde bulunan Avukat Kazım Ekinci parkında başlandı. Belediye Başkanı Leyla Güven ve DTP İlçe Başkanı Adnan Etli'nin de katıldığı açık hava sinemasına çok sayıda mahalleli katıldı. Gecede kısa metrajlı filmler gösterildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Leyla Güven, "Görevlerimizin sadece yol, su, kanal, park olduğunu düşünmüyoruz. Kültürel ve sosyal aktiviteler de yapıyoruz. Şimdiye gösterime giren filmleri sinema salonunda halka ile buluşturuyorduk. Bundan sonra bu hizmetimizi halkımızın ayağına götüreceğiz. İlçemizin 16 mahallesinde bulunan tüm parklar gösterimler yapacağız. Her parkımızda iki gece film gösterimi olacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 12:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?