5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranşehir'de asfalt çalışmaları

Viranşehir ilçesinde beton asfalt çalışmasının sona ermesinin ardından soğuk asfalt çalışması başlandı. İlçenin değişik mahallelerinde yapılan çalışmalar devam ediyor.

DTP'li Viranşehir Belediyesi üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bir çok mahallede kilitli parke taşı, bazalt taşı döşenirken, ilçenin büyük caddelerine de kaldırım yapılıyor.

Diğer yandan beton asfalt çalışmalarını bitiren Viranşehir Belediyesi, soğuk asfalt çalışmalarına başladı. Viranşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri Çevre Mühendisi Ayhan Sürücü denetiminde, alt yapı çalışmaları biten mahallelerde soğuk asfalt çalışmasını sürdürüyor. İlçenin Şarkpınar Mahallesi’nde Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne soğuk asfalt yapan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en çok göç alan kenar mahalleler olan Hürriyet ve Demirel Mahallelerinde soğuk asfalt çalışmasına başladı.

Çalışmaları yürüten Viranşehir Belediyesi Çevre Mühendisi Ayhan Sürücü, çalışmaların son derece verimli geçtiğini belirterek, "Çalışmaları yaptığımız mahalleler köyden şehre göçlerin yoğun yaşandığı yerlerdir. Bu mahallelerin nüfusları bir anda arttı ve mahalleler büyüdü. Biz belediye olarak buradaki alt yapıları bitirdik. Şimdi asfaltlama çalışması yapıyoruz. Amacımız kent merkezini çevreleyen bu mahallerin altyapıları ve üst yapılarını bitirip modern bir şehir yaratmaktır. Bu yıl tüm çalışmalarımız bitti. Alt yapı çalışmalarının ardından sokaklara kilitli parke taşı ve bazalt taşı döşedik. Kalan büyük caddeleri ise soğuk asfalt yaptık" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 15:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?