5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranşehir'de fakir ailelere buzdolabı

Fakirlere ve kimsesizlere kimse olan Viranşehir Derneği, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki fakir ailelere buzdolabı yardımında bulundu.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde faaliyet gösteren Viranşehir Derneği, başlatmış olduğu kampanya sonucu derneğe yapılan bağışlardan fakir ailelere buzdolabı aldı. Buzdolaplarını evlerine kadar götüren dernek yetkilileri buzdolabı olmayan fakir aileleri sevindirdi. İlk etapta yaklaşık 6 mağdur aileye buzdolabı yardımında bulunan dernek, önceden tespit ettikleri evlere buzdolaplarını nizami bir şekilde dağıttı.

Buzdolaplarını gören ailelere ve küçük çocuklar sevinçten yüzlerinde gülücükler açtı. Dağıtılan buzdolaplarından nasibini alan Güner ailesi, dermek yetkililerine teşekkür etti.

Dernek Başkanı Murat Karataş, "Dernek olarak fakir ailelere birçok alanda yardım ediyoruz. Amacımız sahipsizlere sahip olmaktır. Dernek üyeleriyle oturduk, birçok fakir ailenin buzdolaplarının olmadığını tespit ettik. Evinde eski buzdolapları olanlar derneğinize başvursun diye bir kampanya başlattık. Kampanyamızda şuana kadar 6 buzdolabı geldi ve bunları dağıttık" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 16:19:12
Güncelleme :17 Haziran 2009 Çarşamba 16:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?