4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Viranşehir'de kan donduran cinayet

VİRANŞEHİR'DE KAN DONDURAN CİNAYET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaklaşık bir haftadır kayıp olan şahsın vurularak öldürüldükten sonra mısır tarlasına gömüldüğü ortaya çıktı. Zanlı karı koca, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, geçen hafta evinden ayrılan Suruç ilçesi nüfusuna kayıtlı 6 çocuk babası Kemal Erişen'ten (36) bir daha haber alınamadı. Ailesinin jandarma ve polise başvuruda bulunması üzerine jandarma, Kemal Erişen'in telefon kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtlarda Erişen'in Viranşehir'e bağlı Ayaklı köyünde bulunan hemşehrisi Adnan T. (35) ile sık sık görüştüğü tespit edildi.

Bunun üzerine köye giden jandarma ekipleri Adnan T.'yi bulamazken, mısır tarlasında çalışan eşi Bedriye T. gözaltına alındı. Bedriye T., yapılan sorgulamada cinayeti itiraf etti. Bedriye T. ifadesinde, eşinin evlerine misafirliğe gelen Kemal Erişen'le tartıştığını ve duvarda asılı av tüfeği ile Erişen'i kafasına ateş ederek öldürdüğünü, cesedini de mısır tarlasına gömdüğünü söyledi.

Tarlayı arama çalışmaları başlatan jandarma ekipleri, öldürülen Kemal Erişen'in tarlada gömülü cesedine ulaştı. Erişen'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan incelemede, Erişen'in kafasına bir el ateş edildiği belirlendi.

Aranan firari zanlı Adnan T. de, İstanbul'da polisin kimlik sorgulaması sırasında yakalandı. Gözaltına alınan Adnan T., sorgusunda işlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. Mahkemeye sevk edilen Adnan T. ve Bedriye T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, cinayetin uyuşturucu pazarlığı yüzünden işlendiği de iddia edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 18:46:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?