5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranşehir'e yeni belediye binası

Viranşehir Belediyesi, yeni belediye binası inşaatına başlanılırken, resmi temel atma töreninin 18 Nisan'da atılacağı bildirildi.

Belediye binasının 4 milyon 720 bin YTL'ye mal olacağı belirtilirken, 23 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan hizmet binasının 4 kattan oluşacağı kaydedildi. Yapıda sosyal tesis olarak çocuk kreşi ve bu kreşe ait yemekhane, 2 derslik ve öğretmen odası bulunacak. 164 metrekarelik restoran hizmet verecek. Encümen toplanı salonu 55 metrekare, meclis toplantı salonu 542 metrekare, 16 birim müdürlüğü, başkanlık ve başkan yardımcılarının odalarının yanı sıra yapıda 240 metrekarelik bir sığınakta bulunacak.

Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, yapılacak olan belediye hizmet binasının temel atma törenine bütün vatandaşları davet ederek, "Belediyemiz çalışmalarını sistemli bir şekilde devam etmektedir. Bir yandan alt yapı çalışmalarımız, bir yandan kültürel çalışmalarımız sürüyor. Önemli bir ihtiyacımız olan belediye hizmet binasının temelini atacağız. Bu nedenle18 Nisan'da yapacağımız temel atma töreninde halkımızı yanımızda görmek isteriz. Tüm halkımız davetlidir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 17:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?