5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Viranşehirliler Başbakan'ı bekliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep mitinginde Viranşehir'e gelme sözü verdi.

Yerel seçimler öncesi il gezilerine hız veren Başbakan Erdoğan, seçime kadar toplam 67 il ziyaret edecek. Bu ziyaretlerine 2 ilçeyi de katan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde geldiği Gaziantep mitinginde Viranşehir'e de gelme sözü verdi. Miting sonrası yanına giden Viranşehirli bir vatandaş, Başbakan Erdoğan'ı Viranşehir'e davet etti. Seçim sürecinde il gezilerini planlı bir şekilde aksatmadan bitirmek zorunda olduğunu belirten Erdoğan vatandaşa; "Seçimden sonra söz. Viranşehir'i ziyaret edip vatandaşlarımızla kucaklaşacağım" dedi.

Seçim sonrası Viranşehir'e geleceğinin sözünü veren ve “Viranşehir'e ziyareti öncelikli olarak yapacağız” diyen Erdoğan; "Sözümüz sözdür mutlaka geleceğiz. Seçimden önce de gelmeyi düşünüyorum. Ama il gezilerimizi yetiştirmek zorundayım. Eğer bir boşluk bulursam seçimden önce, yoksa seçimden sonra mutlaka geleceğim. Seçim bitiminde ilk ziyaret edeceğim yerlerden biri Viranşehir'dir" dediği ifade edildi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın bu sözü Viranşehir'de sevinçle karşılandı. Viranşehirliler, "Davos fatihi Erdoğan'ı Viranşehir'de ağırlamak bizim için büyük mutluluk. Bundan büyük mutluluk ne olabilir ki? Onu sonuna kadar bekleyeceğiz" dediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 11:14:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?