4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Yardım değil tedavi isityorum!

TERLEMEYEN GENÇ YARDIM DEĞİL TEDAVİ OLMAK İSTİYOR

Şanlıurfa da geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ve ter bezi olmayan 22 yaşındaki Mehmet Şükrü Şeker yürek burkan durumu sonrasında yapılmak istenen yardımlara karşılık aile yardım değil tedavi yolu istedi.

Yapılan haberlerle gündeme gelen 22 yaşındaki genç için Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın talimatıyla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü harekete geçti. Türkiye'yi adeta yasa boğan Mehmet Şükrü Şeker için yardım çalışmaları başlatıldı. Aileyi evinde ziyaret eden Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlileri ihtiyaçlarını dinledi. Burada baba Müslüm Şeker her hangi bir yardım talebinde bulunmadığını ancak oğlunun tedavisi için yada iş göremez raporu konusunda kendisine yardımcı olunmasını istedi. Şuanda çocuğuna bakabildiğin anlatan baba Müslüm Şeker, "Bizimle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum. Ancak oğlumun şuanda yardımdan çok ilk olarak tedaviye ihtiyacı var. Ayrıca oğlum bu hastalık nedeniyle 10 dakika bile yürüyemediği için çalışamıyor. Dolayısıyla Sağlık Kurulu tarafından mutlaka iş görmez raporu verilmesi gerekiyor. Daha önce söylediğim gibi Sağlık Kurulu bize kitapçıklarında böyl bir hastalık olmadığını ve raporun verilemeyeceğini söylemişti. İşte bu konuda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan yada Sağlık Bakanımız bize yardımcı olabilir. Çünkü gerçekten oğlum çalışamaz durumda. Bu nedenle bize mutlaka Sağlık Kurulu tarafından iş göremez raporu verilmelidir. Bu sayede oğlum ben öldükten sonrada devletin güvencesi altında olacaktır" dedi.

Milyonda bir görülen hastalık nedeniyle çalışamaz durumdaki Mehmet Şükrü Şeker tek isteğinin sağlığına kavuşmak olduğunu ifade ederek yetkililerden yardım istedi.

TERLEMEYEN GENÇ YARDIM DEĞİL TEDAVİ OLMAK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2010 Çarşamba 10:36:01
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 00:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?