3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Yarış sezonu başladı

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından düzenlenen Sonbahar ve Kış At Yarışları, Şanlıurfa Hipodrumu’ndan start aldı. Pazartesi günleri yarış yapılacak olan Şanlıurfa’da 2004 yılı içinde 4 yarış günü, 2005 yılı kış sezonunda ise 16 yarış günü yer alıyor.

Sezonun başlaması nedeniyle düzenlenen törene, Şanlıurfa Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, Türkiye Jokey Kulübü yetkilileri, at sahipleri ve yarış severler katıldı.

Sezonun ilk yarışı büyük heyacan içerisinde gerçekleşti. Günün ve sezonun ilk koşusu kum pistte bin 200 metre yarışı ile başladı. Yarışa 18 at katılırken günün ve sezonun ilk yarışında Miryıldız birinci olurken, Koşankaya ikinci, Tumbulgazel üçüncü ve Foçagülü isimli at dördüncü oldu. Şanlıurfalı yarış severler ve at sahipleri atların koşu öncesi gezilen alanlara giderek atları yakından incelemeyi ihmal etmediler.

At Yetiştiricileri Sahipleri Derneği Başkanı Nabi Aksu, sezon boyunca yaklaşık 400 atın yarışmalara katılacağını ifade etti.

ş.urfa
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2004 Pazartesi 16:05:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?