5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yatağa mahkum yaşıyor

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, yüksek gerilim hattında elektrik çarpması sonucu yatağa mahkum olan genç adam, eşi ve 4 çocuğu ile birlikte yaşam mücadelesi veriyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet eden İsa Kırtan (29), 5 ay önce yüksek gerilim hattında elektrik çarpması sonucu sakatlanıp, yatağa mahkum oldu. Çalışamaz duruma gelen Kırtan, eşi ve ailesi ile hayır sahiplerinin yardımlarını bekliyor.

İnşaat işçiliği yapan Kırtan, köyde beton harcı dökerken bir an dikkatsizlik yüzünden yüksek gerilimin kendisine temas etmesi sonucu vücudunun değişik yerlerinde ağır yanmalar ve yaralanmalar meydana geldi. Kaza sonrası ayak parmaklarından beşi kesilen ve vücudunundeğişik yerlerinde derin yara izleri meydana gelen Kırtan, ailesine bakamaz olduğunu belirterek, "Ben inşaat ve kalıp işlerinde çalışıp ailemin geçimini sağlamaya çalışıyordum. Bundan beş ay önce köyde harç dökerken bir an dikkatsizlik yüzünden yüksek gerilim hattına yakalandım ve kaza geçirdim. Vücudumun yüzde altmışı yaralandı ve ayak parmaklarım yandı.
 
Yanma sonucunda her iki ayağımdan toplam beş parmağım kesildi. Yüzümüm bir kısmı yandı ve dikiş atılarak düzeltildi. Halen yaralarım kapanmadı veyatağa mahkum durumdayım. Çalışamadığım için aileme bakacak durumda değilim. Çok çaresiz ve mağdur durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum. Bana bir yardım elinin uzanmasını bekliyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 12:38:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?