5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yavaşcan gazetecilerle de vedalaştı

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi ile Merkeze alınan Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan veda ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Yusuf Yavaşcan ve eşi Ayla Yavaşcan, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği'nin davetlisi olarak Hacı Bekir Sofrası'nda kahvaltıya katılan Vali Yusuf Yavaşcan ve eşi Ayla Yavaşcan, Şanlıurfa'yı ve Şanlıurfalıları çok sevdiğini söyledi. Şanlıurfa'yı hiç bir zaman unutmayacağını belirten Vali Yusuf Yavaşcan, "Yaklaşık 30 yıla yakın bir memuriyetim var. Türkiye'nin hemen hemen her yeri gezip, dolaşıp görev yaptım. Ancak Şanlıurfa'da geçirdiğim 4 yıl bu memuriyetim içerisinde daha özel bir yer tutmaktadır. Şanlıurfa ve Şanlıurfalıları unutmayacağım. Burada çok güzel hatıralarımız oldu. Ama zaman zaman acı hatıralarımız olmuştur. Ben olayın iyi tarafından bakıyorum. Güzel tarafları ile görmeye çalışıyorum. Çok güzel şeylere tanık olduk. Şanlıurfalılara, arkadaşlara, ve dostlara teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Yusuf Yavaşcan'a daha sonra Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, Birlik Başkan Yardımcısı Talat Akay, Yönetim kurulu Üyesi Müslüm Abacı ile Celal Çiftçi; Vali Yavaşcan ve eşi Ayla Yavaşcan'a plaket ve çeşitli hediyeler sundu.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise, Vali Yusuf Yavaşvan ile eşi Ayla Yavaşcan'ı aralarında görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Vali Yusuf Yavaşcan'ın 4 yıl içerisinde çok büyük işler başardığını ve Şanlıurfalıların da kendisini unutmayacağını söyledi
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 16:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?