5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yaz konserleri başladı

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz konserlerinin ilki Şehitlik Parkı'nda gerçekleştirildi.

Şehitlik mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Sıra Gecesi ekibi, birbirinden güzel türkülerini seslendirdi. Konsere, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Hüseyin Çelik, Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz, Kültür ve Sosyal İşler Şefi Recep Taşcı, Zabıta Müdürü Mahmut Tek, İdari İşler Müdürü Mehmet Aksu ve diğer birim sorumluları ile vatandaşlar katıldı.


Havuz başında gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde, Sıra Gecesi koro halinde türkülerini seslendirirken, konserin ikinci bölümünde ise, mahalli sanatçı Cuma Yolaçan vatandaşların isteklerini seslendirdi. Cuma Yolaçan'ın hareketli türküleri ile gönüllerince eğlenen vatandaşlar, konserin düzenlenmesinde emeği geçen Başkan Fakıbaba'ya ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teşekkür ettiklerini belirttiler.


Konserlerin her yıl olduğu gibi bu yılda, kentin muhtelif semtlerinde yer alan parklarda devam edeceğini ifade eden Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz, ücretsiz gerçekleştirilen konserlere tüm halkın davetli olduğunu kaydetti.

..
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 16:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?