5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yazıcıoğlu'na sanal ortamda dua

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesinin ardından binlerce ınternet kullanıcısı, sanal ortamda oluşturdukları gruplarla kazazedelerin sağ kurtulmaları için dua ediyor.

Internet kullanıcıların en popüler sosyalleşme sitelerinden olan Facebook'ta oluşturulan binlerce grupta, BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilere dualar ediliyor. Oluşturulan gruplarda; 'Dualarımız seninle' şeklinde çeşitli fotoğraflara yer verilirken, grup üyeleri de yazdıkları dualarla Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin kazadan sağ kurtulmaları ümit ediliyor.

Yazıcıoğlu'nun hayatı ve anılarının da yer aldığı gruplara giren Internet kullanıcıları, sanal ortamda grup sayfasına yazdıkları dualarla destek veriyor. Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesi olayının, kısa bir sürede binleri aşan grup sayısının, Internet kullanıcılarının üzerinde en fazla durduğu konu olarak belirtiliyor.
Bu arada, Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından partinin resmi Internet sayfasının ana sayfasına da; Yazıcıoğlu'nun üzerinde "Umutluyuz! Dualarımız seninle" ibareli fotoğrafı konuldu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 14:15:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?