5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yeni otogar için ihale yapılacak

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Yeni Otogar Projesi'nin 29 Ağustos 2008 Cuma günü saat 10.00'da ihale edileceğini belirterek, ihaleye başta basın mensupları olmak üzere köşe yazarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi parti il başkanlarının izleyici olarak katılabileceğini kaydetti.

29 Ağustos 2008 Cuma günü saat 10.00'da Şanlıurfa Belediyesi Başkanlığı binasında Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Yeni Otogar Projesi ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Fakıbaba, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yeni Otogar Projesi ihalesine tüm basın mensuplarımızı, köşe yazarlarımızı, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizi hatta siyasi parti il başkanlarını ve bu konuya merak duyan tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Şanlıurfa Belediyesi olarak tüm ihalelerimizi şeffaflık ilkesi doğrultusunda gerçekleştirmekteyiz."

Yeni otogarın yapımı sırasında mevcut otogar esnafı ile sürekli irtibat içersinde olduklarını kaydeden Fakıbaba, esnafın asla mağdur edilmeyeceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 14:33:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?