5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yeni Vali şehri inceliyor

Görevine başlar başlamaz kenti daha iyi tanıyabilmek için Şanlıurfa'daki incelemelerini hızlı bir şekilde sürdüren Vali Nuri Okutan, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

Havuzun kapalı durumda olduğunu gören Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, yetkililere talimat vererek "Olimpik yüzme havuzu 24 saat açık kalacak" dedi.

Vali Okutan, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünü incelemelerde bulunarak, havuzun kapalı olduğunu görmesi üzerine havuzun açılıp, halka 24 saat hizmet vermesi için talimat verdi. Şanlıurfa gibi büyük bir ilde havuzun açık durumda olması gerektiğine dikkat çeken Vali Nuri Okutan, kentte kapalı bir yüzme havuzunun olmamasını da bir eksiklik olarak değerlendirip, bir an önce kapalı yüzme havuzu yapılması için çalışmaların başlatılacağını bildirdi.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait Kapalı Spor Salonunu da inceleyen Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, kapalı spor salonunu yetersiz buldu. Kapalı spor salonunu kapasitesini yetersiz bulan Vali Okutan Şanlıurfa'ya büyük bir kapalı spor salonu kazandırmak için de çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 18:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?