5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yerel basın bilgilendirildi

Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yerel basını bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Filiz Kazancı, Osmaniye Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç ile Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yayın yapan yerel gazetelerin temsilcileri katıldı.

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Filiz Kazancı, görev süresince amaçlarının basın mensupları ile birlikte objektif, adil, eksiksiz ve doğru bir şekilde görevlerini yerine getirmek olduğunu belirtti. Bu amaç çerçevesinde ve değişen Basın İlan Mevzuatı hakkında yerel basını bilgilendirme toplantısı tertiplediklerini söyleyen Kazancı, "Bu toplantıya katkılarından dolayı Osmaniye Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç'a teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantı için Şanlıurfa'ya gelen Osmaniye Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç ise amacının yerel basına Basın İlan Mevzuatı hakkında bilgi vermek olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Osman Turunç, "Basın İlan Kurumu Teşkiline Dair 195 Sayılı Kanun Uyarınca Yayınlanacak İlan ve Reklamlar ile Bunları Yayınlayacak Mevkuteler Hakkında 67 Sayılı Genel Kurul Kararı" hakkında yerel basını bilgilendirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 12:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?