5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yerel basını bilgilendirme toplantısı

Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yerel basını tarihinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Filiz Kazancı, Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Cihat Ovalı, Osmaniye Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç ile Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yayın yapan yerel gazetelerin temsilcileri katıldı.

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Filiz Kazancı, basın mensupları ile ikinci toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bir takım eksiklerimizin olduğu ve bunları gidermek adına, aynı zamanda sizlerin daha sağlıklı bir işleyiş içerisinde olmanız amacıyla bu toplantıyı oldukça önemsiyoruz. Şundan emin olmanızı isteriz ki yerel basınımızın yasalar çerçevesinde işlerin yürütülmesi hususunda elimizden gelen tüm çabayı sarf etmektedir" dedi.

Toplantı için Şanlıurfa'ya gelen Osmaniye Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, slayt gösterisi eşliğinde, tüm yerel gazetelere yönelik yapılan uygulamalar hakkında yerel basını bilgilendirdi.

Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Cihat Ovalı ise, Basın İlan Kurumu Mevzuatı ve yapılan yeni kanun ve yönetmelikler hakkında genel bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 19:32:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?