5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yerel seçim hazırlıkları

Ekonomist, Milletvekilleri ve Yerel Yönetimleri İzleme Derneği Genel Başkanı Falih Aytar, Mart 2009 yerel seçimleri için belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

2009 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığını açıklayan Falih Aytar, "Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da da halkımızın bugünü ve yarınlarında yaşam alanı olarak seçtikleri mekanları şekillendirecek yönetimleri belirleme konusunda fırsat sınavı sunacaktır.

Elbette bu yarışta Urfalı olarak ülke yönetimine, siyasete ve Şanlıurfa'nın tarihine yaraşır bir geleceğe giden yolda yapılması gereken hizmetlere de asla duyarsız değilim. Şanlıurfa'da belediyecilik hizmetleri hala kaldırım sök-tak, temiz içme suyu, yamalı yol yapım çalışmaları düzeyindedir. Şehrin ağırlıklı trafiği hala 1950'li yıllardan kalma yolların üzerindedir. Oysa Şanlıurfa şehrimizde belediyeciliğin temeli olan bu hizmetlerin en az 20 yıl önce bitirilmiş olması gerekiyordu. Bu nedenle Şanlıurfa'yı, doğrularına emin olduğumuz, aklı ön plan da tutan, liyakatli ekipler kurabilen yönetimlere teslim etme zorunluluğumuz vardır. Gemiyi doğru yüzdürebilmek ve limana yaklaştırabilmek için öncelikle kaptanı doğru seçme mecburiyeti vardır. Tüm bu koşullar çerçevesinde doğru bir rüzgar alabilirsem bu göreve talipliyim. Bu kutsal kente hizmet etmek benim ve her Şanlıurfalı için en büyük onurdur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 10:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA YANIK IP: 78.168.105.xxx Tarih : 1.11.2008 12:46:15

FALİH AYTAR ŞANLIURFADA SEVİLEN BİR KİŞİLİKTİR.BAŞARILI ÇİZGİSİNİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLE TAÇLANDIRACAĞINA EMİNİM.