5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yetkililer bu yolu görmüyor mu?

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, Ceylanpınar-Akçakale karayolu bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı neredeyse kullanılamaz hale geldi.

Ceylanpınar-Akçakale yolunun bakım ve onarımının uzun süredir yapılmaması sonucu yol neredeyse kullanılamaz hale geldi.

Yol güzergahı boyunca yolda oluşan büyük çukurların araçlara maddi yönden büyük zararlar verdiğini dile getiren şoförler, "Ceylanpınar-Akçakale şehir geçiş yolunun şehir merkezinden TİGEM Ceylanpınar şubesine bağlayan kısmının Karayolları 9. Bölge şubesine bağlı olduğu için belediye bu yolun onarımını yapamıyor. Belediye zaten kendi imkanları ile bu yolu birkaç defa onardı ama bu onarım yeterli olmuyor. Yolun durumu çok kötü, yolun bir an önce yapılabilmesi için acilen Karayolları yetkililerini göreve davet ediyoruz" dedi.

Bu arada, Belediye yetkilileri ise, "Ceylanpınar Belediyesi olarak kendi sınırlarımız içerinde bulunan bütün ana yolları yeniden yaptırdık. Yaptığımız yolların her yıl bakım ve onarımını düzenli olarak yapmaktayız. Ceylanpınar-Akçakale şehir geçiş yolunun şehir merkezinden, TİGEM Ceylanpınar şubesine kadar olan yol Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü denetimindedir. O yüzden yolun bakım ve onarımı Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü'nde" diye konuştular.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 13:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?