5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

YİBO velilerle bir araya geldi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) idarecileri, okul aile birliği toplantısı düzenleyerek öğrenci velileri ile bir araya geldi.

YİBO kapalı spor salonunda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Şefik Aygöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Temelci, YİBO müdürü Mustafa Başak, öğretmenler ile öğrenci velileri katıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda öğrenci velilerine seslenen Milli Eğitim Müdürü İsa Temelci, öğrenciye verilen ilginin başarıya dönüşebileceğini söyledi.
Veli toplantısına katılarak eğitimin önemine vurgu yapan Kaymakam Aygöl, "Eğitim ülkelerin en önemli ve en hassas görevlerinden biridir.

Eğitimin amacı insan sevgisiyle yetişen, ufku geniş, kendini yetiştirmiş, dinç, dinamik ve sahip olduğu değerlerin farkında olarak çağa entegre olabilen bir nesil yetiştirmek olmalıdır. Bu amaçla ilçemizin ve ülkemizin eğitim düzeyinin kalitesinin arttırılması için hepimizin bu sorumluluk anlayışıyla hareket etmesi gerekir. Ülkenin geleceğini belirleyen çocuklarımızın eğitimi ve öğretimiyle ilgilenmek durumundayız. Hep birlikte ele ele vererek bu işin üstesinden gelmeliyiz. Geleceğimizin aydınlık ve umut verici olmasını istiyorsak mutlaka eğitime gereken önemi vermeliyiz. Bu bizim, ülkemize ve geleceğimize yapacağımız en büyük katkıdır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 15:37:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?