5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yıl sonu tiyatrosuna büyük ilgi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde oynanan tiyatro oyunu izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı.


Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından okul tiyatro salonunda Orhan Asena'nın “Ölümü Yaşamak” adlı kan davası içerikli tiyatro oyunu, öğrencilerin profesyonelce sahnelemesi ilçe kaymakamı Muhittin Pamuk ve davetliler tarafından takdir edildi.


İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, "Orhan Asena'nın ‘Ölümü Yaşamak’ adlı tiyatro oyunu oynanılması çok güç bir oyundur. Okulumuz öğrencilerinin oyunda göstermiş olduğu performanslarından dolayı takdir ediyorum. Bu oyunu başarıyla oynanan öğrencileri ödüllendireceğiz. Yörenin büyük belası olan kan davası olayına parmak basıyoruz. Kan davalarının her zamanla barışla sonuçlanması için izleyicilere gerekli mesajların verilmesinden dolayı okul yöneticilerine de teşekkür ediyorum" dedi.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından sergilenen tiyatro oyununu, İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Durak Karanfil, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Yağmur, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sandal, okul müdürleri ve öğrenci velileri izledi.

..
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 11:19:58
Güncelleme :10 Haziran 2008 Salı 11:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?