5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yıldırım seçim çalışmalarına başladı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Eyyüp Nebi Beldesi Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım, seçim çalışmalarına başladı.

29 Mart 2009 yerel seçimlerde AK Parti Eyyüp Nebi beldesinde belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Yıldırım, seçimleri kazanacaklarını söyledi. AK Parti'den bir dönem sonra tekrar belediye başkan adayı gösterildiğini belirten Yıldırım, "Öncelikle partim genel başkanı ve genel merkezine teşekkür ediyorum. Bir dönem sonra tekrar aday gösterildiğim için emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Eyyüp Nebi beldesini geçmişte köy görünümünden kurtarıp belde görünümüne kavuşturduk. Tekrar belediye başkanı seçildiğim zaman hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Beldemizde Hasreti Eyyüp Peygamber eşi Rahime hatun ve Hazreti Elyasa peygamberin türbeleri bulunuyor. Beldemizin ne denli turizm açısından önemli bir yeri olduğunu iyi biliyoruz ve ona göre hareket edeceğiz. Durmak yok, yola devam edeceğiz. Bunu da AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştireceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 12:47:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?