5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yoksullara devlet şefkati

Suruç İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, ilçede yalnız yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret ederek, maddi yardımda bulundu.

Kaymakamı Pamuk, İlçe Müftüsü Mustafa Altun, Kızılay Dernek Başkanı Vakkas Durmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mahmut Aksu ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Ramazan öncesi yaşlı ve maddi durumu iyi olmayan kimsesizleri evinde ziyaret ederek, nakdi ve gıda yardımında bulundu.

Kaymakam Pamuk, habersiz olarak ziyaret ettiği maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara kömür, gıda, giyecek ve nakit para yardımı yaptıklarını, oturdukları evin durumu iyi olamayan vatandaşların konutlarının da kaymakamlık tarafından tamir edildiğini söyledi. Pamuk, sosyal yardımların üzerinde önemle durduklarını belirterek, "Amacımız vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek durumlarını yerinde görmek, kendilerine yardımcı olmaktır. Devlet kimsesizlerin kimsesidir anlayışıyla maddi durumları iyi olmayan vatandaşlarımıza devletin yanlarında olduğunu hissettirme gayreti içindeyiz. İlçemiz Mahalle Muhtarları tarafından gerçekten mağdur ve yardıma muhtaç durumda olan yaşlılarımız Feride Polat, Reşat Deniz, Reşit Polat, Mahmut Kutlu ve Mustafa Çoğun durumlarını yerinde gördük. Kaymakamlık olarak gerekli yardım yapıldı" dedi.

Suruç Kaymakamı Muhittin Pamuk'un evlerinde ziyaret ettiği yoksul ve yaşlı vatandaşlar, hayret ve sevinçlerini gizleyemedi. Pamuk'un ziyaret ettiği vatandaşlar, "İlçemizde bir kaymakamın evleri ziyaret ederek yardım yaptığını görüyoruz. Çok mutlu olduk, Allah razı olsun" diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 14:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?