5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yollar buz pistine döndü

Şanlıurfa'da, yollardaki buzlanma hayatı olumsuz yönde etkilerken, belediye ekiplerinin kaldırımları temizlemeleri bile fayda etmedi. 

Buz pistine dönen yollarda düşenler ilginç görüntüler oluşturdu. Bazı vatandaşlar kötü şekilde düşüp kalça ve ayaklarını incitirken, kimileri ise buzda kaymanın keyfini yaşadı. 

Şanlıurfa Belediyesi ekipleri, kent merkezinde kar temizleme çalışmaları yaparken, 500 yataklı Devlet Hastanesi bahçesinde buzlanma yüzünden bir çok insan düşerek yaralandı. Buzlanan yollarda yürümek isteyen vatandaşlar, hiçbir şeyden habersizce düştü. 

Vatandaşların bir kısmı başını yere vururken, bazıları ise kalçalarını incitti. Düşenlerden kimisi acılar içinde ayağa kalkmaya çalışırken, büyük bir bölümü gülerek olayı geçiştirdi. 

Bu arada, gece boyunca kentin buz pistine dönen caddelerinde vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar buzlanan yolda kaymamak için ayaklarına galoş taktığı görüldü. Hastaneye muayene olmaya giden vatandaşların, hastane bahçesinde düşmesinden dolayı ilginç görüntüler ortaya çıktı. 

Öte yandan Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne giden bir anne ile çocuk zor anlar yaşadı. Küçük çocuğun buzda kayması sonucu anne de zor anlar yaşarken, küçük çocuğun adeta yerde patinaj yaptı. Anne ile küçük çocuğun yarımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Düşme tehlikesi geçiren bir yaşlı çifte ise hastane bahçesinde temizlik yapan vatandaş ellindeki kürek karları temizleyerek yardım etti.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 15:37:22
Güncelleme :31 Ocak 2007 Çarşamba 15:47:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferid IP: 85.104.81.xxx Tarih : 1.02.2007 21:42:49
vah garibim ne karlar görmüş ş.urfa..kardan kurtulmak pahasına geldık urfa ya ama bizi bıreakmadı..yavas fazla kaymayasın..