5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yücetepe'den festivale davet

PEYGAMBERLER ŞEHRİ ŞANLIURFA 5. ULUSLARARASI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe; 9, 10, 11 Ekim 2009 tarihinde düzenlenecek olan 5. Geleneksel Peygamberler Şehri Şanlıurfa Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'ne tüm Şanlıurfa halkını davet etti.

Belediye Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, sponsor firma olan Avas Bilişim Türkcell Dağıtım Merkezi Şanlıurfa Yöneticisi Hasan Avşaroğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ katıldı.

Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, festivalin Avas Bilişim Türkcell Dağıtım Merkezi sponsorluğunda yapılacağını belirterek, "Bu festival vesilesi ile ülkemiz coğrafyasında kültürel ve tarihsel açıdan büyük öneme haiz olan, güzel şehrimiz Şanlıurfa'nın bu tip etkinliklerle uluslararası platformda tüm insanları sevgi ve hoşgörü ortamında buluşturan bir kent olarak anılacağına yürekten inanıyorum. Festivalimizde ünlü sanatçılardan Gökhan Özen, Kubat, Alişan, Münevver Özdemir, Ufuk Yıldırım ve Işın Karaca gibi sanatçılar yer alacaktır. Ayıraca İran, Suriye, Gürcistan, gibi komşu ülkelerimizin halk oyunları ekipleri de katılacaktır. Bir çok yarışmalar düzenlenecektir. Balıklıgöl'de halkımıza çiğköfte ikramlarımız ve bunun gibi bir çok etkinliklerimiz de olacaktır. Tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımızı bu festivalimize davet ediyoruz" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 13:31:01
Güncelleme :6 Ekim 2009 Salı 15:28:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?