3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Yumruklar konuştu!

ŞANLIURFA'DA ÖDEŞME KAVGASI

Şanlıurfa'da iki şoför arasında çıkan yol verme kavgasında yumruklar havada uçuştu. Kendisini darp eden şahısa uçarak yumruk atan kişi "ödeştik diye" sevinç çığlığı attı.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi eski Adliye binası arkasında Hakan T. ile ismi öğrenilemeyen bir kişi arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine ismi öğrenilemeyen şahıs Hakan T.'yi darp etti. Hakan T. daha sonra arabadan aldığı telefonu ile babasını arayarak olay yerine çağırdı. Olay yerine gelen baba ile Hakan T. bir süre şahısı yakalamak için kovalamaca yaşandı. Baba ile oğul şahısı yakaladıktan sonra konuşmaya başladı. Bu sırada Hakan T. daha önce

kendisini darp eden şahısa uçarak yumruk sallamaya başladı. Aldığı yumruk darbeleri ile burnu kırıldı. Sinirlerine hakim olamayan şahıs kendisine yumruk atan Hakan T.'yi kovalamaya başladı. Bu sırada olayın bulunduğu yerde bulunan sağlık ocağına aşı kampanyası için gelecek olan Vali Nuri Okutan için güvenlik önlemleri alan polis ekipleri olaya müdahale etti. Hakan T. şahısa attığı yumruk darbesi ile "ödeştik diye" sevinç çığlıkları attı. İsmi öğrenilemeyen şahıs olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken,

Hakan T. karşı taraftan şikayetçi olması üzerine polis ekipleri tarafından ifadesi alınması için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞANLIURFA'DA ÖDEŞME KAVGASI
ŞANLIURFA'DA ÖDEŞME KAVGASI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 16:05:00
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 17:24:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?