2
Mayıs
2024
Perşembe
ŞANLIURFA

Yürüyüş parkuru açıldı

Şanlıurfa Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde yürüyüş parkuru açıldı. Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda açılan yürüyüş parkurunda ilk yürüyüşü Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcısı Gülendar Açanal ve daire amirleri gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, amaçlarının parklarda halkın yürüyüş yapacakları bir alan oluşturmak olduğunu belirterek, "Hava şartlarından dolayı bugünkü yürüyüşe ilgi yoktu. Yürüyüş insanların büyük bir ihtiyaçtır. Bugün ortalama 5 kilometre yürüdüm. Bu gibi yürüyüş alanlarını müsait olan park alanlarında açmamız lazım" dedi.

Yürüyüş parkurunun gidiş-geliş 4 kilometre olduğunu kaydeden Fakıbaba, "Halkımızın sağlığı her şeyden önemli. Bunun bilincindeyiz. Sağlık yönündeki çalışmalarımız 2005 yılında da devam edecektir. Şanlıurfa’da 1 Nisan 2005 tarihine kadar parklarda yeni çalışmalarımız devam edecek. Bu tarihe kadar pırıl pırıl, temiz yerleri hizmete açacağız. Kırık olan banklar, tuvaletler onarılıyor. Fatih Sultan Mehmet Parkı geniş bir park olduğu için burada yürüyüş parkuru açtık. Dar olan parklarda yaparsak halka zarar veririz. Burada ölü bir alanı değerlendirdik. Hem parkın fonksiyonunu bozmamış olacağız. Ölü alandan yürüyüş pisti çıkarmış olduk" diye konuştu.

Şanlıurfa-İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 11:23:59
Güncelleme :25 Aralık 2004 Cumartesi 16:10:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?