4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Yusuf hayata tutunamadı

ŞANLIURFA’da geçtiğimiz günlerde bulunduğu minibüste silahlı saldırıya uğrayan ve ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in sahip çıkması sonucu İstanbul’a getirilerek Maslak Acıbadem Hastanesi’nde tedaviye alınan 7 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel’in beyin ölümü gerçekleşti.

Yusuf Kerem Demirel, yaşanan saldırı sonucu ağır şekilde yaralanarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık bir hafta boyunca yoğun bakımda kalan Yusuf Kerem hayat mücadelesini sürdürürken, olayı öğrenen İbrahim Tatlıses, ailesi ile irtibata geçerek Yusuf Kerem’i uçak ambulansla İstanbul Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılmasını sağladı.

Burada tedavisi süren Küçük Yusuf’un akşam saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, ailesi, Yusuf Kerem’in organlarını bağışlamayı kabul etti. Ancak hangi organların bağışlanacağının yapılacak tetkiklerden sonra ortaya çıkacağı ve cenazenin işlemlerin tamamlanmasının ardından Şanlıurfa’ya götürüleceği söylendi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2012 Cuma 09:39:25
Güncelleme :6 Temmuz 2012 Cuma 09:41:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhat IP: 78.163.169.xxx Tarih : 8.07.2012 03:12:28

bu haberi gördüğüm günden beri nasıl yandım ben bu çocuğa nasıl üzüldüm.Allah sız kitapsızlar nasıl kıydılar ana kucağında bu çocuğun ne suçu günahı vardı.devletin mahkemesi eğer sende zerre kadar bi vicdan varsa o kurşunu atanları kaza olarak görmez direkt olarak idam etmelisin o namussuzları.düşünün bir kere her birimizin başına gelebilir rabbim yavrularımızı korusun.yolda otobüste minibüste gidiyorsun bi kaç kendini bilmez alçak hayatını karartıyor.istatistiklere bi bakın hele bu hükümet zamanında suç oranı ne kadar artmış vaziyette.yazık günahtır be kardeşim çok yazık çok derinden üzüldüm.