4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Yusuf'a Tatlıses sahip çıktı

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde bulunduğu minibüste silahlı saldırıya uğrayan 7 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel'e ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses sahip çıktı. Tatlıses, Yusuf Kerem'i kendi ameliyat olduğu hastaneye aldırdı.

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde yaşanan bir silahlı saldırı sonucu bulunduğu minibüste yaralanan 7 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel, ağır şekilde yaralanarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık bir hafta boyunca yoğun bakımda kalan Yusuf Kerem hayat mücadelesini sürdürürken, basına yansıyan Yusuf'un acısı, Sanatçı İbrahim Tatlıses'i ayağa kaldırdı. 

Yusuf'un yakınlarına ulaşan Tatlıses, ailesi ile irtibata geçerek Yusuf Kerem'i ameliyat olduğu hastaneye aldırmak istedi. Aile ve doktorlarından alınan onayla birlikte Şanlıurfa'ya uçak ambulans gönderildi. Hayati tehlikesi devam eden Yusuf, GAP Havaalanı'na götürülerek uçak ambulansla İbrahim Tatlıses'in ameliyat olduğu İstanbul Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı.

İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 yılında uğradığı saldırı sonucu kafasından yaralanmıştı. Tatlıses, kaldırıldığı İstanbul Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınarak hayata tutunmuştu. 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2012 Salı 17:22:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhat IP: 78.163.169.xxx Tarih : 3.07.2012 23:35:11

inşallah dileğim sağlığına kavuşur bu yavrucak.İbrahim Tatlıses'i de canı gönülden kutluyorum çocuğa sahip çıktığı için Allah O'ndan da razı olsun.bu olayın görüntülerini izledim gözlerimden yaşlar gelmişti annesinin kucağında adi heriflerin serseri kurşunuyla vuruldu çok yazık.inşallah iyileşir.