5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Yüzlerce motosiklet çürüyor!

Şanlıurfa'da trafik polisleri tarafından yapılan uygulamalarda tescilsiz ve hacizli oldukları için el konulan ve otoparkta bekletilen yüzlerce motosiklet, sahipleri tarafından alınmadığı için çürümeye yüz tutmuş şekilde ihale edilmeyi bekliyor.

Yıllardır Şanlıurfaspor Trafik Otoparkı'nda çürümeyle karşı karşıya kalan tescilsiz ve hacizli yüzlerce motosiklet, üst üste yığılarak ihale edilmeyi bekliyor. Hacizli ve tescilsiz olduğu için trafik polisleri tarafından el konularak otoparkta bekletilen ve 6 yıldır ihalesi yapılmayan motosikletler adeta hurda yığınını andırıyor.

Motosiklet sahipleri, cezaları motosiklet fiyatlarından yüksek olduğu gerekçesiyle otoparktan motosikletleri almıyor. Alınmayan motosikletler ise, otoparkta hurda yığınına dönüşüyor. Kaderlerine terk edilerek, giderek çürüyen motosikletler, yıllardır yapılacak olan ihale ile satılmayı bekliyor.

Otoparkta diğer araçların park etmesi için boş alanlarının kalmadığını söyleyen otopark işletmecisi, çürümeye yüz tutan motosikletlerin sahipleri tarafından alınmadığı için hurda yığınına dönüştüğünü kaydederek, ihalenin artık yapılması gerektiğini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 18:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?