4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Zabıta işportacı meydan kavgası!

Şanlıurfa'da, tezgah açmak isteyen işportacılarla zabıta ekipleri arasında kavga çıktı. Tekme ve sopaların havada uçuştuğu kavgada 2'si zabıta memuru olmak üzere toplam 4 kişi, çeşitli yerlerinden yaralandı. Polisin, biber gazı ve copla müdahale ederek sonlandırdığı kavgada 7 kişi gözaltına alındı.

Olay, dün saat 14.30'da Bamyasuyu mahallesinde meydana geldi. Şanlıurfa Belediyesi zabıta ekiplerinin seyyar satıcılara düzenlediği denetleme sırasında tartışma çıktı. Bazı işportacıların yol üzerinde tezgah açtıklarını gören zabıta ekipleri bu kişilere uyarıda bulunup tezgahların kaldırılmasını istedi. Bu sırada zabıta ekiplerinin isteklerine olumsuz cevap veren işportacılar ile zabıta memurları arasında kavga çıktı.

Kısa sürede kavga büyüyerek taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. İşportacıların yakınlarının da kavgaya karışması üzerine yaklaşık 50 kişilik bir grup birbirine saldırdı.

ZABITA İŞPORTACI KAVGASINI ÇEVİK KUVVET AYIRDI

Ortalığın savaş alanına döndüğü zabıta- işportacı kavgası için çok sayıda Çevik Kuvvet polisi olay yerine sevk edildi. Polis, tarafları ayırmak için biber gazı ve cop kullanmak zorunda kaldı. Kavgada toplam 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken kavgaya karışan 7 kişi ise gözaltına alındı. İşportacılar ile kavga eden zabıta memurları gazetecilere 'Bu işportacılar, burada örgüt kurmuşlar. Bakın görevli arkadaşımızı ne hale getirdiler" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.


 

...
Yayın Tarihi : 8 Mart 2012 Perşembe 11:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?