5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Zabıta personeline eğitim

Şanlıurfa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Zabıta Müdürlüğü personellerine yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim semineri sürüyor.

Zabıtanın görev esnasında vatandaşlara karşı hak ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeleri amacıyla düzenlenen bilinçlendirme seminerlerinde zabıta personellerine yönelik, yönetmelik gereği, hizmet kanunu, kabahatler kanunu, psikoloji, havyan sağlığı zabıtası kanunu, ilan, reklam, tabela yönetmeliği gibi konularda, uzman kişiler tarafından çeşitli bilgiler veriliyor.

Zabıta Müdürü Mahmut Tek, konu hakkında yaptığı açıklamada, zabıta personellerinin hak ve hükümlülüklerini en iyi şekilde öğrenmeleri konusunda hizmet içi eğitim seminerleri düzenlediklerini belirterek, bu seminer oldukça faydalı olduğunu kaydetti. Tek, "İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşa yürüttüğümüz 'Hizmet İçi Eğitim' seminerlerindeki amacımız, vatandaşlarla sürekli diyalog içersinde olan personellerimizin hak ve hükümlülüklerini bilerek daha dikkatli davranmalarını sağlamaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 11:56:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?