5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Zara izleyenleri coşturdu

Şanlıurfa Valiliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında, konser veren Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Zara, izlemeye gelen binlerce kişiyi büyüledi.


Şanlıurfa Valiliği'nin insanlara hoşgörü ve iyiliğin merkezinin Şanlıurfa olduğunu anlatmak amacıyla düzenlediği Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları'nda THM'nin beğenilen ismi Zara, 11 Nisan Şehir Stadı'nda bir konser verdi. Binlerce kişinin izlemeye geldiği konserin öncesinde Valilik tarafından havai fişek gösterisi düzenlendi. Göz kamaştıran havai fişekler, izleyicilerden büyük alkış aldı. Daha sonra sahneye çıkan Zara'ya Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan tarafından bir plaket verildi. Ardından izleyicileri selamlayan Zara, söylediği birbirinden güzel şarkılarla izleyenleri kendisine hayran bıraktı.


Konser esnasında sahneye koşan bir izleyici, Zara'nın elini tutmak isterken, koruma engeli ile karşılaştı. Bir anda korumalar tarafından yere yatırılan şahıs, tartaklanmaya başlandı. Yaklaşık 10 korumanın altında dakikalarca kalan ve ezilme tehlikesi geçiren şahıs, neye uğradığını şaşırdı. Ezilme tehlikesi geçiren kişi, bir polisin korumalara tepki göstermesiyle ayağı kaldırıldı ve apar topar sahneden uzaklaştırıldı.


Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Zara, söylediği birbirinden güzel şarkılarla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Zaman zaman izdihama sahne olan konsere katılan Şanlıurfalılar, alkış ve düet ile Zara'ya eşlik etti. Konser, Zara'nın okuduğu uzun hava ile son buldu.

..
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 01:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?