5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Zincirleme kazada 3 kişi yaralandı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde kontrolünü kaybeden TIR, otomobile çarptı. Belediyeye ait aracın da kaza yapan araçlara çarpması sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Viranşehir E-90 Karayolu Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Irak'a boru götüren ve aşırı süratli olduğu iddia edilen Esat Ç. yönetimindeki 73 DS 310 plakalı TIR, şehir merkezine doğru gitmekte olan Taceddin Koç (51) idaresindeki 63 HP 384 plakalı otomobile yandan çarptı. Daha sonra belediyeye ait tıbbi atık aracı da kaza yapan araçlara yandan çarptı.

3 aracın karıştığı kazada otomobil sürücüsü Taceddin Koç araç içerisinde sıkışırken, Eyüp Koç (6) ve Mehmet Koç (24) araçtan fırlayarak yola savruldu. Olay yerine gelen polislerin yardımıyla araçtan çıkartılan Koç ve diğer 2 yaralı hastaneye kaldırıldı. Kafasından aldığı darbe sonucu durumu ağır olan 6 yaşındaki Eyüp Koç, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada, kaza sonrası araçtan savrulan yaralıların düşen cüzdanlarındaki paraların kimliği belirsiz kişilerce çalındığı ileri sürüldü. TIR şoförü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 14:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?