3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Ziya Şakar imza attı

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor, Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Akçaabat Sebatspor'da forma giyen Ziya Şakar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-yeşilli ekip, Akçabaat Sebatspor'dan 22 yaşındaki Ziya Şakar ile anlaşarak, 2 yıllık sözleşme imzaladı. Şanlıurfaspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, yeni transferleri Ziya Şakar'ı tebrik ederek, gelecek sezon için başarılar diledi.

Şanlıurfaspor formasını giyecek olmaktan mutlu olduğunu söyleyen genç futbolcu Ziya Şakar, "Bu yıl Şanlıurfaspor'la çok ciddi bir şekilde görüştüm. Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un burada kupayı alması ve renkli görüntülere sahne olması benim buraya gelmemi çok etkiledi. Anlaştık, imzamızı attık, inşallah hayırlı olur. İnşallah Şanlıurfaspor'u bu yıl Bank Asya'ya çıkarmayı başaracağız" dedi.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan ise, şuana kadar Ziya Şakar ile birlikte dış transferde 5, iç transferde de 4 olmak üzere toplam 9 futbolcuyla el sıkıştıklarını belirterek, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 15 Temmuz'da başlayacak olan Bolu kampına kadar birçok transferi bitirmeyi planlıyoruz. Bu yıl çok ideal bir kadro kurmak için tüm çabamızla mücadele ediyoruz. İnşallah bu yıl Şanlıurfaspor'u Bank Asya'ya el birliğiyle çıkaracağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 11:17:05
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 11:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?