29
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

Bankadan ilkokula bilgisayar

Fortis Bankası, Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Cumhuriyet İlköğretim Okuluna 10 bilgisayar hediye etti.

Cumhuriyet ilköğretim idarecileri bir süre önce Fortis Bankası’ndan çocukların eğitim ve öğretimine destek ve katkı amaçlı kitap istemişti. Fortis yetkilileri ise kitap yerine öğrencilerin taleplerini dikkate alarak kitap yerine 10 bilgisayar gönderdi.

Okul yöneticileri, Fortis'in bu inceliğini ve eğitime katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Hallaç, "Fortis'e öğrenciler ve öğretmenler adına teşekkür ederim. Öğrencilerimiz bilgisayarlara kavuşmaktan dolayı çok sevinmişlerdir. Kitap talebimizi, bilgisayar talebine dönüştürerek bizleri sevindirmeleri büyük bir özveridir. Dileğimiz diğer kurumlarda Fortis'i örnek alarak eğitime destek veririler. Fortis Bankası yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 12:44:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet GÜÇLÜ IP: 212.175.112.xxx Tarih : 9.01.2008 09:35:41

Bu habere hem sevindim hemde üzüldüm doğrusu. Akçakale Cumhuriyet İlköğretim Okulunun bu bilgisayarlar sayesinde eğitim kalitesi hiç şüphesiz artacak bu beni sevindiren tarafı. Fakat yardımı yapan yabancı banka olan Fortis Bankası’’ndan eğitime destek gelmesine rağmen, diğer türk banka ve kuruluşların eğitime destek vermemesidir. Fortis gibi yabancı bankanın Türk banka ve kuruluşlarına örnek olması gerektiği düşüncesindeyim. ahmet.0179@hotmail.com