18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Oral, görevine başladı

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi Kaymakamı Avni Oral görevine başladı. Mahmut Nedim Tuncer'in Uşak Eşme İlçesi'ne atanmasıyla boşalan göreve atanan Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Avni Oral, yeni görevine başladı.

Makamında tebrikleri kabul eden Kaymakam Avni Oral, Suruç halkına hizmet edebilmek için çalışacaklarını belirtti. Kaymakam Oral, 1971 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da tamamladıktan sonra 1988'de girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu.

1996 yılında kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Erzurum'da kaymakam adayı olarak göreve başladı. Yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli staj programlarını tamamladı. Konya'nın Akören İlçesi'ndeki Kaymakam Vekilliği görevi sonrasında 46. dönem müdavimi olarak Milli Güvenlik Akademisi'nden mezun oldu.

Sırasıyla, Konya Derebucak, Diyarbakır Hani, Ardahan Çıldır Kaymakamlıkları görevlerinde bulundu. 2003 yılı İçişleri Bakanlığı atama kararnamesiyle Kelkit'e atandı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde 'Toplam Kalite Yönetimi ve Kamu Yönetiminde Uygulanması' konusunda yüksek lisans yaptı. Oral, bekar ve İngilizce biliyor.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 15:57:06
Güncelleme :14 Kasım 2005 Pazartesi 16:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?