3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

'Eğitime büyük önem veriyoruz'

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan ile yönetim kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Avni Mutlu’yu Makamında ziyaret ettiler.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğinde Şirvan- İncekaya Köyünde yapılan anasınıfı ve oyun parkının açılışı için Siirt’e gelen Dernek Başkanı ve yöneticileri ilk olarak Vali’yi ziyaret etti.

Siirt’te bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan, dana önce de Siirt’e geldiğini hatırlatarak, eğitime büyük önem verdiklerini, çeşitli sivil toplum örgütlerinin de destekleriyle çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu da, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkan ve üyelerini Siirt’te görmekten dolayı memnun olduğunu vurgulayarak, sivil toplum örgütlerinin yönetimin birer parçası olduğu yolundaki görüşünü tekrarladı.

Dernek Başkanı Saylan’a eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Vali Mutlu, başka sivil toplum örgütlerini de Siirt’te görmek istediklerini vurguladı.

Hifzullah Eryeşil-Siirt
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 19:07:49
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 04:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?