4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Fakirlere limon yardımı

Mersin'in Erdemli İlçesi'nden hayırsever bir işadamı, Siirtli fakir ailelerin limon almakta sıkıntı çektiğini duyunca 22 ton limon yardımında bulundu. Siirt Belediyesi'ne gönderilen limonlar, vatandaşlara dağıtılmak üzere mahalle muhtarlarına verildi.

Türkiye'nin tanınmış narenciye ihracatçılarından Ramazan Topal isimli vatandaş tarafından Siirtli fakir ailelere belediye kanalıyla dağıtılmak üzere gönderilen birer kiloluk paketlenmiş 22 ton limon, Belediye Başkanı Mervan Gül tarafından mahalle muhtarlarına verildi.

Fakir ailelere ulaştırılmak istenen 22 ton limonu belediye önünde muhtarlara teslim eden Belediye Başkanı Mervan Gül, "Ramazan Topal kardeşimize bu anlamlı yardımından dolayı basın huzurunda teşekkür ederim. Halkımıza, 'zenginle fakir arasında köprü olma' sözümüzü layıkıyla yerine getirmek gayretindeyiz. Bu gayretimiz devam edecektir. Ramazan Topal kardeşimize bu vesileyle tekrar teşekkür eder, saygılarımızı sunarım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2006 Salı 17:25:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
garip IP: 81.213.233.xxx Tarih : 22.02.2006 15:48:16
bu hayıra ve habere bir anlam veremedim.koskocaman iş adamı fakirlere limon yardımı etti ha.dogru fakirler sabah öğle aksam vitaminlerini limondan alsın.baska meyve alamıyorlardır. Allah Allah ne komik ya.Yoksa bu habere ağlasamıydık....