4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Minibüsçüler eylem yaptı

Siirt'te 17 minibüs şoförü, Güres Caddesi'ndeki çalışmalar nedeniyle hatlarının iptal edilmesini kınama amaçlı anahtar bıraktı.

Güres hattı üzerinde çalışan minibüs şoförleri, caddenin modernizasyon çalışmaları nedeniyle hattı iptal eden Siirt Belediyesi'ni kınama amaçlı eylem yaptı. Minibüslerini durdurup anahtarlarını yere atan şoförler, kontak kapattı.

Hatlarını iptal eden belediyenin konuya çözüm getirmesini isteyen Güres Hattı Minibüsçüler Başkanı İfran Yıldız, "Milletin mağdur olmaması için 4 dakikada bir araç kaldırıyoruz. Caddede çalışmalar sürdüğü için başka hatları kullanmak zorunda kalıyoruz. Bizi yolcularımızdan ayırmaya kimsenin hakkı yoktur. Hastanelerde yatan hastaların derdine derman olamıyoruz. Elimizde olmayan bir şey. Bir çare arıyoruz" dedi.

Siirtli vatandaşlar, minibüsçülerin eylem yapıp anahtar bırakmasının en fazla kendilerini mağdur ettiğini ifade ederek, otobüs duraklarında beklemekten usanıp yürümek zorunda kaldıklarını söyledi. Minibüsçüleri eylemlerinde haklı bulduklarını söyleyen vatandaşlar, Güres Caddesi üzerinde çalışan minibüsçülerin haklarının tanınmasını ve kendilerine tekrar hizmet vermeleri için yetkililerin bu konuya el atmalarını istedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 14:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa KINAY IP: 85.107.94.xxx Tarih : 2.02.2006 17:58:51
Son yapılan kamuoyu ve AK Parti il başkanları toplantısından çıkan karara göre Siirt Belediyesi tüm Türkiye'deki belde,ilçe ve il belediyeleri içerisinde en başarısız belediye seçilmiştir.En başta ben olmak üzere Siirt halkı kadar umursamaz,tepkisiz ve de hakkını arayamayacak kadir aciz hiç bir topluluk görmedim.SİİRT'E ÇOOOOOOOOK YAZIK ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOK.......