3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Mutlu: Siirt huzur kenti olacak

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun Siirt Valiliğine atanmadan önce görev yaptığı İstanbul – Bağcılar’da bulunan dernek ve sivil toplum örgütlerinin Siirt’te ziyaretleri sürüyor. Son olarak İstanbul – Bağcılar’da bulunan “İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED)” Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Avni Mutlu’yu makamında ziyaret ettiler.

Siirt’te yabancı olmadıklarını ve daha yakından tanımak amacıyla yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Siirt’e geldiklerini kaydeden İŞGED Başkanı Levent Dursun Akın, ziyaretleri esnasında Siirt’in iş kapasitesini ve potansiyeli konusunda edinecekleri bilgileri diğer üyelerine de aktaracaklarını belirtti.

Dernek başkanı Akın, mevcut huzur ortamından etkilendiklerini de ifade ederek, sivil toplum örgütlerinin bu hususu göz önünde bulunduracaklarına ve doğudaki çalışmalarına ağırlık vereceklerine inandığını vurguladı.

Vali Hüseyin Avni Mutlu da bu tür ziyaretlerin kendisini çok memnun ettiğini belirterek, sivil toplum örgütlerinin yönetimin birer parçası olduğunu söyledi. Siirt’in bir huzur beldesi olduğunu vurgulayan Vali Mutlu, yatırımlar noktasında da bu ziyaretlerin vesile olmasını dileyerek, kendisini ziyaret eden Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

İŞGED başkan ve üyeleri Siirt’tin tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra İlimizden ayrılacaklar.

Hifzullah Eryeşil - Kenthaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 12:36:22
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 14:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?