4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Siirtli talihli aracına kavuştu

Dacia otomobillerinin yurt genelinde yaptıkları deneme sürüşlerine katılan vatandaşlar arasında düzenlediği çekilişte araba kazanan şanslı vatandaş aracına kavuştu.

Arabanın teslimi nedeniyle firmanın bayisi Acar otomotivde düzenlenen törene Vali Hüseyin Avni Mutlu, Belediye Başkanı Mervan Gül, Dacia Genel Müdürü Melih Tüzün, talihli vatandaş Yüksel Yıldız adlı işçi ve çok sayıda davetli katıldı. Firmanın Genel Müdürü Melih Tüzün yaptığı konuşmada yaptıkları çekilişte arabanın Siirtli bir vatandaşa çıkmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Bir ay boyuncu bizden otomobil almayı düşünen vatandaşlara 500 YTL indirim yapacağız” dedi.

Arabayı kazanan şanslı vatandaş Yüksel Yıldız’da yaptığı konuşmada, çok sevinçli olduğunu belirterek, “Dacianın bütün yurtta olduğu gibi Siirt’te yapılan deneme sürüşlerine katıldım ve verilen formu doldurarak kutuya attım. Bütün yurtta onbin kişinin bu deneme sürüşlerine katıldığını ve bunlar arasında benim arabayı kazandığımı öğrenmem beni çok mutlu etti. Firma yetkililerine teşekkür ediyorum” şeklinde duygularını dile getirdi.

Tören davetlilere verilen bir kokteyl ile sona erdi.

Tören, davetlilere verilen bir kokteylle son buldu.

Hifzullah Eryeşil - Kenthaber / Siirt
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2006 Pazar 15:43:05
Güncelleme :12 Nisan 2006 Çarşamba 12:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?