4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Siirt'te caddeye makyaj

Siirt'te Bahçelievler mahallesinin ilk caddesi olan Gazeteci Ali Çelik Caddesinin beton parkeleri sökülerek yerlerine daha modern parkeler döşenmeye başlandı. Caddenin her iki tarafındaki kaldırımlar da yeniden yapılıyor.

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, çalışmaların birkaç güne kadar tamamlanacağını belirterek, "Uzun yıllar basın alanında Siirt'te çok yararlı hizmetleri bulunan ve ardından Kahramanmaraş'ta görev yaptığı sırada trafik terörüne şehit verdiğimiz Gazeteci Ali Çelik'in adını verdiğimiz caddeyi onun adına layık bir hale getirmek için kolları sıvadık. Çalışmaları bir kaç güne kadar tamamlayacağız." dedi.

1972 Bitlis/Güroymak ilçesi Gölbaşı doğumlu olan Gazeteci Ali Çelik, 1995-2000 yılları arasında Siirt'te Zaman Gazetesi Temsilciliğini yaptı. 2000 yılında Kahramanmaraş'ta görevine devam eden Ali Çelik, 2005 yılı 12 Mart tarihinde Gaziantep-Kilis arasında trafik kazası sonucu ağır yaralandı. Sanko Hastanesine kaldırılan Ali Çelik, 9 Nisan'da vefat etti. Evli ve iki çocuk babası olan Ali Çelik doğum yeri olan Bitlis Güroymak ilçesi Gürpınar beldesinde toprağa verildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2006 Pazar 16:33:23
Güncelleme :1 Ocak 2006 Pazar 16:36:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?