3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

STSO Türk bayrağı dağıtıyor

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanlığı tarafından, Siirt'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bayrak dağıtımı kampanyası başlatıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 82. yıldönümü münasebetiyle STSO tarafından resmi dairelere, ev ve dükkanlara bayrak dağıtıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, kampanyanın hedefinin bayramda renkli bir atmosfer oluşturmak olduğunu belirterek, "Başlattığımız bayrak kampanyasıyla kentte güzel bir görünüme kavuşmasının yanı sıra kenti renkli atmosfere sokmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Kentteki her eve dükkana bayrak dağıttık. Böylelikle Siirt'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda, şanlı Türk bayrağımızı dalgalandırdık. Sonuç olarak kampanya çerçevesinde 2 gün içinde yaklaşık 10 bin Türk bayrağı dağıttık ve dağıtmaya devam edeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2005 Cumartesi 16:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali kalkan IP: 85.98.221.xxx Tarih : 31.10.2005 12:39:31
sayın siirt ticaret odası başkanını kutluyorum gerçekten milletimizi onure eden bir davranış yapmış ben siirtte oturmam oralıda deilim ama bu habere çok sevindim teşekkürler sayın başkan