4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

STSO'dan girişimcilik semineri

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen Genel Girişimcilik Semineri'ni, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı olarak başlattıklarını açıkladı.

Seminer hakkında bilgi veren TSO Başkanı Kuzu, "T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı KOSGEB başkanlığı tarafından düzenlenen Genel Girişimcilik Semineri, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde başlamıştır. Odamız konferans salonunda 20 Ocak tarihine kadar sürecek olan seminerde girişimcilik, girişimci olabilme, iş fikirleri, iş fikri geliştirme, iş fikri seçme, yapılabilirlik fizibilite çalışmaları, iş planı hazırlama, pazar ve pazarlama planları çalışmaları, iş kurma süreçleri, finansman imkanları gibi konular işlenecektir. Uzman Macit Kürüm tarafından verilmekte olan seminerde katılımcıların anlatılan konulardaki soruları da cevaplandırılacaktır" dedi.

Kuzu, girişimciler ve yatırım yapmak isteyenler için seminerin çok faydalı olduğunu belirterek, "Siirt ekonomisinin belkemiğini oluşturan üyelerimizin bu seminere ilgi göstermelerini ve bilgi birikimlerini arttırmalarını istiyoruz. Oda olarak üyelerimizi ve vatandaşlarımızı bilgilendirmeye yönelik bu tür etkinliklere önümüzdeki aylarda da devam edeceğiz. Seminere katılmak için eğitim durumu, tecrübe, bilgi birikimi gibi herhangi bir kısıtlama ve ön şart bulunmamakta olup, ilgilenen girişimci ve girişimci adayı tüm hemşehrilerimiz bu programa davet ediyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 15:30:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?